• E-mail
    info@anderekoekproducties.nl
  • Telefoon
    +316 461 000 87

Over ons

Wie zijn wij?

Andere Koek Producties is een jong en dynamisch bedrijf dat in 2017 is opgericht door twee gedreven ondernemers met een passie voor videomarketing. Met onze expertise op het gebied van video productie en online marketing, helpen wij bedrijven om hun boodschap op een effectieve en creatieve manier over te brengen.

Bij Andere Koek Producties geloven we in de kracht van beeld en geluid. Onze video’s vertellen verhalen die blijven hangen en die mensen in beweging zetten. Of het nu gaat om een bedrijfsfilm, een productvideo of een social media campagne, wij weten hoe we video moeten inzetten om jouw doelgroep te bereiken en te overtuigen.

Wij luisteren naar jouw wensen en denken graag mee over de beste strategie om jouw boodschap over te brengen. Zo maken we samen een video die past bij jouw bedrijf en die de gewenste resultaten oplevert.

Of je nu een kleine start-up bent of een grote multinational, bij Andere Koek Producties ben je aan het juiste adres voor professionele video marketing. Samen maken we jouw verhaal visueel en zorgen we dat het opvalt tussen de massa.

Light
Dark