Wat wij doen

Wij zetten uw bedrijf op de kaart.

Andere Koek is een persoonlijk videomarketing bureau, wij helpen al meer dan drie jaar zowel kleine als grote bedrijven met het groeien van hun organisatie.

Online Marketing Hoorn

Video Marketing

Wilt u graag een idee realiseren tot een tastbaar concept? Andere Koek ontwikkelt diverse video's voor verschillende doeleinden, van klein tot groot. Denk bijvoorbeeld aan:
- Bedrijfsfilms
- Livestreams
- Merkvideo's
- Aftermovies
- Social Video's
Wij denken mee met de strategie, vanaf het begin tot het leveren van de video aan de juiste doelgroep. Voor een compleet beeld van ons werk kunt u onze portfolio raadplegen.

Social Ads

Door middel van Facebook, Instagram en/of Linkedin campagnes bereiken we een doelgroep die waardevol is voor jouw bedrijf.

Wij ontwikkelen een social advertising campagne die aansluit bij uw bedrijf en de doelgroep pakt, door middel van onze korte en krachtige video's.

Uw (potentiele) klanten verliezen op deze manier uw bedrijf of dienst niet meer uit het oog.

Wij gaan aan de slag om te kijken waar jullie doelgroep zich het meest op bevindt. Er zijn momenteel enorm veel platformen met verschillende manieren van adverteren. Wij zorgen dat de juiste boodschap overeenkomt met de desbetreffende doelgroep. Onze targetting is Andere Koek!
Een advertentie moet de doelgroep prikkelen om daadwerkelijk over te gaan tot aankoop. Andere Koek werkt met creatieve campagnes die de gebruiker doet prikkelen en pakt met uniek beeld een goedkoper bereik. Hierdoor blijft de kosten per klik laag.
Vervolgens gaan we live met de campagnes en is het tijd om de vooropgestelde doelgroep te prikkelen. Door sterke Remarketing & Lookalike campagnes realiseer je conversies.
Dagelijks gaan we aan de slag om de campagnes zo goed mogelijk te optimaliseren. Daarnaast krijgt de klant maandelijks een rapportage met de statistieken.
Social ADs
SEO

Zoekmachine Optimalisatie

Wilt u online beter gevonden? Door middel van zoekmachine optimalisatie zorgen wij er voor dat uw bedrijf bovenaan komt te staan bij Google en andere zoekmachines.

Zodra we de strategie & doelstellingen hebben vastgesteld, nemen uw website onder de loep en gaan we kijken waar de on page verbeterpunten liggen. Vervolgens gaan we er voor zorgen dat de website geoptimaliseerd wordt voor zoekmachines & is het tijd om te knallen!
Samen met de klant gaan we zoektermen bespreken waar de klant op gevonden wilt worden. Daarnaast hebben wij kansen geanalyseerd tijdens de website analyse die van toepassing kunnen zijn. Dat is Andere Koek!
De interne optimalisatie voor SEO wordt bepaald door de inhoud op je website. Denk hierbij aan landingspagina's en blogs waarbij de eerder opgestelde zoektermen worden benoemd. Wat vervolgens zorgt voor een groei in de zoekresultaten van Google.
Linkbuilding is het vergaren van relevante en kwalitatieve links voor je website. Deze links benoemen je website waardoor Google het idee krijgt dat je website meer autoriteit uitstraalt. Dit resulteert in een stijging in de organische zoekresultaten.
Geheel niet onbelangrijk, het resultaat! Elke maand bespreken we de laatste resultaten & kijken we naar optimalisatie mogelijkheden voor in de toekomst.